الخميس، 16 يوليو 2009

سر خلطة دجاج كنتاكة

.

طريقه عمل الدونتس
المقادير :

2 بيضة
نصف كوب حليب دافئ
4 معالق زيت
3 معالق سكر نــــــاعم
باكو خميرة فوريه
ملعقة كبيره بيكنج بودر
ذرة ملـــح
3 كوب دقيق

الطريقه :
عادي هتعجني العجينه وتسيبيها تخمر في مكان مكان دافي

ودي صورة العجينه بعد التخمير

نفرد العجينه على الرخامه ونكون رشين دقيق

ونقطع العجينه انا استعملت كبايه وغطا

ودا شكل العجينه بعد التقطيع

وتترك لتخمر بعد التقطيع لمده ساعه

ونحمرها في زيت غزير ( مش بتاخد وقت ولازم لونها يكون دهبي )


ودا شكلها بعد التحمير


ورشيت على نصها سكر بودره
ونص غمسته في صوص شوكولا

بس بجد طلعت حلوه قوي قوي

واتفضلو .......



1 comment

Noha Saleh يقول...

شكرا على الطريقة
الدونتس من اجمل الحاجات اللى ممكن الواحد ياكلها

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

إرسال تعليق

 

Followers